Realizarea transportului auto internațional — este activitatea principală a unității de transport  SA IUGINTERTRANS.

Transportul auto internațional efectuat de compania noastră s-a lansat în 1989. De atunci s-au schimbat multe — stocul, rutele, frontierele, legislațiile, dar un lucru rămâne neschimbat – nivelul înalt al serviciilor oferite de noi. Numeroasele premii ale Asociației Transportatorilor Internaționali sunt dovada faptelor.

Pentru a potrivi nivelul nostru cu progresul, o mulțime de eforturi au fost efectuate de compania noastră pentru a implementa ultimele realizări ale științei și tehnicii în optimizarea suportului logistic în domeniul transportului. Pe autoturismele noastre sunt instalate sisteme de urmărire, care permit în timp real să controleze toate detaliile necesare pentru dirijarea calitativă a procesului de transport. Soft-ul modern permite să administreze optimal acest proces.

Unul din aspectele cele mai importante – selectarea și instruirea conducătorilor auto care lucrează la autovehiculele noastre. Noi suntem mândri de nivelul ridicat al șoferilor, care este în continuă creștere la cursuri speciale. Toți șoferii noștri posedă certificate internaționale care le permit să opereze în mod competent pe rute.

Parcul nostru auto este în mod constant în curs de modernizare. La moment el constituie 70 de compoziții semiremorci prelate și tractoare categoria Euro 5 și Euro 6, cu volumul 86-98 metri cubi. De asemenea, sunt disponibile 25 de compoziții de auto-cisterne pentru produse alimentare.

În decursul istoriei de mai mulți ani a lucrului nostru s-a acumulat o bogată experiență în implementarea transportărilor complexe, de proiect, inclusiv transportul de mărfuri agabaritice complexe. Experiența noastră permite nu numai să soluționăm situațiile de problemă, ci și să preîntîmpinăm apariția lor la încărcare, descărcare, la vămuirea bunurilor, pe traseul de parcurgerea mărfurilor. Noi soluționăm toate întrebările aferente, inclusiv organizarea traseului și asistența în obținerea documentelor justificative.

Pentru a realiza transportul internațional vehiculele noastre sunt echipate cu toate documentele necesare, care garantează îndeplinirea calitativă a serviciilor noastre. CMR – asigurările cu limita de răspundere 300000 dolari SUA pentru fiecare caz de asigurare în parte, CASCO, CEMT.

Compania noastră de transport este cointeresată în colaborarea pe termen lung și de aceea își îndeplinește lucrul său cît mai calitativ și efectiv posibil.

 

4

 

img-1-2DAF 6